Site Rengi

DOLAR 32,5021
EURO 34,7759
ALTIN 2.491,03
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C

11 Yetim Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı

11 Yetim Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı
02.09.2019
A+
A-

Eskişehir’de İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi tarafından 11 yetim çocuk sünnet ettirildi.

6-7 yaşlarında olan çocuklar; pelerinleri, asaları ve şapkalarıyla sünnet etkinliği için hazırlandı. Etkinlikte sürpriz hediyelerle karşılaşan çocuklar, süslenen otomobiller ile de konvoy halinde Odunpazarı bölgesini turladılar. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İHH Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karadaş: “Bugün burada sünnet etkinliğimiz var. Eskişehirli 11 yetim çocuğumuzun sünnetini üstlendik. Eskişehir halkının verdiği desteklerle onlara hediyeler aldık, mutlu olsunlar. Bizim en büyük sloganımız şu, yetim gülerse dünya güler. Onlar mutlu olsun bizler mutlu olalım. Bize ne kadar sahip çıkarlarsa o kadar güzel olacaktır” diye konuştu.

“Geleceğin onların elinde olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz”

İHH Eskişehir Başkan Yardımcı Neşet Gürsoy da, “Bugün burada 11 tanen annesi, babası olmayan ya da her ikisi de olamayan çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz. Amacımız onların bu şehirde yalnız olmadıklarını hissettirmek. Onların bu şehrin değerleri olduğunu, geleceğin onların elinde olduğunu onlara yaşatmaya ve hissettirmeye çalışıyoruz. Bu etkinliği yaparken bizden yardımlarını, desteklerini esirgemeyen Eskişehir halkına çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.