Site Rengi

DOLAR 32,5656
EURO 34,7346
ALTIN 2.489,61
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

13 Yaşındaki Ressam 2. Sergisini Açtı

13 Yaşındaki Ressam 2. Sergisini Açtı
06.03.2022
A+
A-

13 yaşındaki İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Işıl Nur Tandoğan 2. Kişisel sergisini açtı.

İlk kişisel sergisini 5 yaşında iken 20 yağlı boya tablosu ile Arkeoloji Müzesi’nde açan küçük ressam Tandoğan, hedefinin hem üniversite okumak hem de yağlı boya resim yapmaya ve ünlü bir ressam olmak olduğunu söyledi.

Özel Atayurt Koleji 4. Sınıfta öğrenim gören Işıl Nur Tandoğan, 2017 yılında Odunpazarı Belediyesi’nin “Dünyamızı nasıl hayal ediyorsunuz” konulu resim yarışmasında da birinci oldu.

4 YAŞINDA RESİM YAPMAYA BAŞLAMIŞ

13 yaşındaki ressam Işıl Nur Tandoğan açmış olduğu 2. Kişisel yağlı boya resim tablosu sergisinde duygularını şöyle ifade etti.

“Henüz 4 yaşında idim. Annem bir gün Boyalı Parmaklar Atölyesini keşfetmiş. Resim yapmayı çok seviyordum. Beni Boyalı Parmaklar Atölyesine götürdü. Orada çizimlerimi resim öğretmenim sayesinde daha da geliştirmeye başladım. Yeni yeni tablolar yapmaya başladığımdan bu yana kendimi başka dünyalarda görüyorum ve hayallerimi gerçekleştirmiş gibi hissediyorum. 2018 yılı kasım ayında Boyalı Parmaklar Atölyesi gurubuyla birlikte “Bizim şehir Eskişehir” konulu yaptığım tabloları sergileme fırsatı buldum. Mutluğum bir kat daha arttı. Aileme ikinci kişisel sergi açmak istediğimi söyleyince çok heyecanlandılar. Babam Tepebaşı Belediyesi ile görüşerek Atilla Özer Karikatürlü Ev için tarih belirlemişler. İkinci kişisel sergimde duygularımı daha net ifade edebiliyorum. Resim yapmak kendimi özel hissettiriyor. Duygularımı ve kendimi rahatça ifade edebildiğim en güzel şey. Tüm hayalim eserlerimi dünya ile tanıştırmak istiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.