Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

2. Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı Başlıyor

15.08.2019
A+
A-

“Aramızda Engel Yok” sloganıyla yola çıkan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, Engelsiz Açıköğretim Çalıştayının ikincisini düzenliyor. 
Açıköğretim'de dezavantajlı ve engelli öğrencilere yönelik yapılan çalışmaları sunmak ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişi sağlamak adına üniversitelerin, ilgili akademik ve idari birimlerin, dezavantajlı ve özel gereksinimli bireyler için oluşturulan ilgili STK’ların katılacağı '2.Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı' 14 Mayıs Pazartesi Günü saat 13:30-17:30 arasında Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009 ‘da gerçekleştirilecek. 
Çalıştayla ilgili açıklama yapan Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, “Her sene düzenli olarak gerçekleştirilen Engelsiz Üniversiteler Çalıştayından farklı olarak sadece Açıköğretim Sistemi ile öğrenim gören bireylere yönelik düzenlenen Engelsiz Açıköğretim Çalıştayının ikincisini gerçekleştiriyoruz. Açıköğretim Sisteminde kayıtlı olan öğrencilerimizin yaşadıkları sorunlara yönelik geliştirdiğimiz çözümleri ve deneyimleri akademik çevrelerle, STK’larla, diğer paydaşlarımızla ve öğrencilerimizle paylaşacağımız bir etkinlik olacak. Farklı sorunlar üzerine grup çalışmaları gerçekleştirilecek. Günün sonunda ise Açıköğretim Görme ve İşitme Engelliler Türk Halk Müziği konserimiz olacak. İlgilenen herkesi çalıştayımıza bekliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.