Site Rengi

DOLAR 32,5327
EURO 34,9418
ALTIN 2.435,60
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

23 Nisan Öncesi Başkan Çizmelioğlu Çocukları Sevindirdi

23 Nisan Öncesi Başkan Çizmelioğlu Çocukları Sevindirdi
23.04.2021
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması yaşanacağı için kutlamaları bir gün önceden gerçekleştiren AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ile birlikte Tepebaşı ilçesinin bir çok noktasında çocukların yüzünü güldürdü.

Hazırladıkları paketlerdeki süpriz hediyeler ile birlikte balon  ve bayrak dağıtan İlçe Başkanı Çizmelioğlu, çocukların bayramını kutlarken şu ifadelere yer verdi; ‘Böylesine anlamlı bir günü öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte meydanlarda kutlamak, şarkılarla, marşlarla o coşkuyu hep birlikte yaşamak istiyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz bu dönemde, sağlıklı kalmak için bir süre daha evlerimizde kalmak durumundayız.  

Şartlar ne olursa olsun, çocuklarımız coşkusunu, neşesini ve umudunuzu asla kaybetmemeli. Bugünün küçükleri, yarın bu ülkenin geleceğidir.

Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakın. O güne dek lütfen sağlıklı ve mutlu kalın.  

Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan’larda buluşmak dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.