Site Rengi

DOLAR 32,3651
EURO 35,0159
ALTIN 2.325,89
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

91 Yaşındaki Kemal Dede Koronayı Yendi

91 Yaşındaki Kemal Dede Koronayı Yendi
05.11.2020
A+
A-

Şehrimizde yaşayan 91 yaşındaki Kemal Taşçıoğlu, koronavirüs tedavisi gördükten sonra taburcu oldu. Kemal Taşçıoğlu; ‘Bana bir şey olmaz’ düşüncesine kapılan vatandaşları uyardı.

26 Ekim’de Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka mahallesinde yaşayan, aslen Karaörenli olan 91 yaşındaki Kemal Taşçıoğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı. 3 çocuk babası Taşçıoğlu, 57 yaşındaki oğlu İlhan Taşçıoğlu ile 9 gün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gördü. Tedavisi tamamlanan baba-oğul, filyasyon ekibi takibinde evlerine gelerek karantina sürecine girdi. Sağlık durumları iyi olan baba-oğul, karantina sürecinin bitmesini bekliyor.

“Kimse bana bir şey olmaz demesin”

Koronavirüsü 91 yaşında yenen Taşçıoğlu; ‘bana bir şey olmaz’ diyenlere uyarılarda bulundu. Şu an sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Kemal Taşçıoğlu: “Lütfen herkes maskesini takıp önlemini alsın. Kimse ‘bana bir şey olmaz’ demesin. Bu süreci birlikte aşacağız. Bu virüs genç-yaşlı dinlemiyor. Lütfen herkes tedbirlere uysun. Şükür Allah’ıma, iyi olduk” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.