Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

AART Uluslararası Anadolu Sanat Sempozyumu Başlıyor

AART Uluslararası Anadolu Sanat Sempozyumu Başlıyor
14.04.2021
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “AART Uluslararası Anadolu Sanat Sempozyumu”, 15-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çevrim içi düzenlenecek sempozyumla, çok yönlü ve disiplinlerarası bir yaklaşımla yurtdışında ve ülkemizde farklı alanlardaki akademisyenler, sanatçılar, tasarımcılar, ilgili sektörden paydaşlar ve öğrenciler bir araya gelecek. AART Uluslararası Anadolu Sanat Sempozyumu, sözlü ve poster bildiri sunumları, profesyonel ve lisansüstü kategorilerde karma sergi etkinlikleri ile bilimsel ve sanatsal bir tartışma ortamı sağlayacak.

20 Kasım 2020 tarihinde vefat eden Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Faruk Atalayer anısına düzenlenen sempozyumda, sanat ve sanat eğitimiyle ilgili güncel gelişmeler değerlendirilerek, yeni sorunlar tartışılacak. Sempozyum programında yakın bir zamanda aramızdan ayrılan Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Faruk Atalayer ve Prof. Nurbiye Uz’un anısına bir “Anma Sergisi” de düzenlenecek.

Sempozyuma dileyen herkes (Zoom Meeting ID: 956 8896 1269 password: AARTSmp21) çevrim içi olarak katılım sağlayabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.