Site Rengi

DOLAR 32,5567
EURO 34,9001
ALTIN 2.432,83
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Ak Eskişehir’den Yeni Kampanya

Ak Eskişehir’den Yeni Kampanya
02.05.2021
A+
A-

Geçen hafta “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ne Soruyorum” etiketiyle sosyal medya da bir dizi paylaşımlarda bulunarak yetkililerden cevap isteyen Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Il Teşkilatı şimdi de yeni bir kampanya başlattı İl Başkanı Av Zihni Çalışkan’ın “#Eskişehir’imize son 18 yılda etiketiyle başlattığı kampanya da, 1 Milyar 985 Milyon TL tarımsal destek ödemesi yaptık.

1 Milyar 743 Milyon TL DSİ yatırımı yapıp, 96 tesisi şehrimize kazandırdık.
Tamamladığımız 33 dere ıslahı ile 3.610 dekar araziyi taşkından koruduk.
TarımOrmanlaGüçlüTürkiye …il Başkanı Çalışkan’ ın bu paylaşımı ardından Teşkilat Başkanı Hasan Karacak ” Marka projeler arasında yer alan ve mesafeleri yakın eden hızlı tren çalışmaları kapsamında 740.000 Euro yatırım yapıldı. Yeni peronlarıyla ve trenleriyle Eskişehir artık Ankara’ya İstanbul’a ve Konya’ya dahada yakın.. paylaşımıyla YHT yatırımlarını ön plâna çıkarırken. AK Parti İdari ve Mali işler Başkanı Mehmet Şimşek te Eskişehir’e AK Yatırımlar etiketiyle”
TDKB Ajansı ile Kızılay’ın imzaladığı protokol kapsamında Türkiye’nin en büyük gençlik kampları arasında yer alan Hasırca Gençlik Kampı inşasının tamamlanmasının ardından hizmete girdi. Paylaşımını yaptı.

il Sosyal işler Başkanı Metin Tezişci de “793 yatak kapasitesine sahip Yunus Emre Devlet Hastanesiyle sağlıkta tek çatıda birleşme projesi gerçeğe dönüştü ve Eskişehir dev bir yatırımın daha beşiği oldu.. paylaşımıyla Sağlık Alanındaki yatırımlara vurgu yaptı.

Yerel Yönetimler Başkanı Av.Pınar Turhanoglu Gücüneler de ”
Farklı mimarisiyle dikkat çeken yapılardan Adalet Sarayı binası toplam 40.672 m2 alan üzerine inşa edilerek 2008 yılında hizmete açıldı. O günden bu yana şehre hizmet veriyor ifadesiyle AK Parti döneminde Adliye Sarayını hatırlattı AK Parti insan Hakları Komisyon Başkanı Yılmaz Şahin ise “Bilim Dünyasına liderlik edecek bireyler yetiştirmeye amaçlayan Bilim Kültür ve Sanat Merkezi Eskişehir için ayrı bir önem taşıyor. 80.000 m2 alan üzerine kurulu olan merkez marka projeler arasında yer almaktadır.dedi AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Hakan Çizmelioglu da AK Parti döneminde yapılan Tarım alanındaki yatırımlara dikkat çekerek ”
Eskişehir’e Tarım ve Orman alanında son 18 yılda;

2 Milyar TL’ye yakın tarımsal destek ödemesi,
Büyükbaş hayvan varlığımız %77 arttırılması,
96 DSİ tesisini hizmete açılması
Meyve Üretimimiz %219 arttırılması
ve daha birçok yatırım yapıldı. paylaşımında bulundu AK Parti il Çevre Şehircilik ve Kültür işleri Başkanı Cevahir Manas ta ”
Dede Korkut parkı, 54 dönümlük arazinin üzerine kurulan ve adeta şehre nefes aldıran bir yaşam alanı oldu. Koşu parkından çocuk oyun alanlarına, dinlenme köşelerine kadar bir çok ince detayın düşünüldüğü park 2014 yılında hizmete sunuldu. Paylaşımında bulundu Odunpazarı ilçe Başkanı Ali Acar Il Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, Il Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyip Altınkaynak da Sosyal medya paylaşımlariyla kampanya ya katkı sundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.