Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0730
ALTIN 2.302,01
BIST 9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan Han’a Ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan Han’a Ziyaret
19.06.2020
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, normalleşme süreciyle birlikte ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Sarıcayaka, Mihalgazi ve Çifteler’e ziyaret gerçekleştiren Başkan Çalışkan, geçtiğimiz gün ise Han ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe sakinleriyle sohbet eden Çalışkan, esnaf ziyaretlerinde bulunarak ilçe pazarını gezdi.

Gittiği her ortamda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunan Başkan Çalışkan, ziyaretlerini; İlçe Kaymakanı Tuncay Kaldırım, AK Parti Han İlçe Başkanı Arif Taşçı ve ilçe teşkilât mensuplarına gerçekleştirdi. Teşkilât mensuplarıyla birlikte ilçe pazarını gezen Çalışkan, talep ve önerileredair ilçe sakinleriyle sohbette bulundu.     

İlçe Başkanı Arif Taşçı ile birlikte ilçe pazarını gezen Başkan Çalışkan, ilçe sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. CHP’li belediyelerin seçimden önce verdikleri sözleri tutmadığını vurgulayan Çalışkan: “Han Belediye Binası’nın yanından başlayıp Başara mahallesine giden 1 kilometrelik yol henüz yapılmış değil ve ilçemizde ne yazık ki mezarlar bakımsız. Diken ve otların sardığı yollarda yürümek imkânsız. Ne yol, ne bir bakım var. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her zaman olduğu gibi kırsal ilçelerimizi umursamıyor. Büyükşehire bağlı ESKİ tarafından yapılması gereken Hacılar mevkiinde içme suyu deposunun yenilenmesi ve su deposundan Han ilçe merkezine kadar 5 kilometre polietilenli borularla değişme işlemi de hâlâ yapılmış değil. Yılda 40 milyon TL bütçe fazlası veren ESKİ’nin kırsal ilçelerimizdeki bu sorunları çözmemesinin bir izahı olamaz. Sadece şehrin merkezi sözde kendilerince güzelleştirilip popülizm yapılıyor. ‘Neden gereken hizmetler hemşehrilerimize sunulmuyor’ dediğimizde, engelleniyoruz diyerek algı yaratılmaya çalışılıyor. Bu çabalar komik ve beyhudedir. Kırsal ilçelerimiz kaderlerine terk edilmemeli. Hemşehrilerimizin sıkıntıları bir an önce giderilmelidir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.