Site Rengi

DOLAR 32,3658
EURO 34,9484
ALTIN 2.325,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

AK Parti İl Başkanı Diğer Parti İl Başkanlarıyla Bayramlaştı

AK Parti İl Başkanı Diğer Parti İl Başkanlarıyla Bayramlaştı
26.05.2020
A+
A-

Bu yıl pandeminin gölgesinde yaşanan Ramazan Bayramı’nda birçok alışılagelmiş adet ve gelenekler geçici de olsa gerçekleştirilemedi.
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan da evinden mevkidaşı olan diğer siyasi partilerin Eskişehir il başkanlarıyla videolu görüşme yoluyla bayramlaştı.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan, öncelikle Cumhur İttifakını oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir’i görüntülü arayarak Ramazan Bayramı’nı tebrik edip istişarelerde bulunarak Candemir nezdinde MHP Eskişehir camiasının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Sonrasında Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Şaban Bozbal ile görüşen Çalışkan aynı güzel dileklerini yineledi. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan, akabinde Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel’i de arayarak görüntülü bayramlaştı. İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş’ı da arayan Çalışkan, Ektaş’ın şahsında partililerinin de bayramını kutladı. Son olarak Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan ile görüntülü görüşen Çalışkan, mevkidaşının şahsında Demokrat Parti teşkilatlarının bayramını tebrik ederken yıl dönümünde 27 Mayıs 1950 Demokrat Parti’nin iktidara gelişini de yad etmeden geçmedi.

Görüşmelerde bayramlaşmanın yanısıra iktidar partisi Eskişehir İl Başkanı olarak Pandemi sürecinde alınan önlemlere de değinen AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan sağlıklı ve pandemiden uzak nice bayramlarda buluşmak ve kucaklaşmak temennilerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.