Site Rengi

DOLAR 32,3484
EURO 35,0098
ALTIN 2.329,81
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan Esnaf Ziyaretleri
05.03.2020
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı ve Ziya Paşa Caddesi’nde bulunan Mini Taksi’yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Alışveriş yapan vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek sıkıntı ve talepleri dinleyen Çalışkan: Fırsat bulduğumuz her anı değerlendirip hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Hizmet üreten esnafımızı önemsiyoruz. Bugün Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı ve taksici kardeşlerimizle bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulduk. Ülke olarak tarihi mücadele verdiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızdan tam destek görmek hepimiz için gurur verici. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi.

Ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaflar ise Başkan Çalışkan’a teşekkür dileklerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.