Site Rengi

DOLAR 32,5217
EURO 34,9766
ALTIN 2.439,42
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

AK Parti Eskişehir’de İlçe Danışma Toplantıları Gerçekleştirildi

AK Parti Eskişehir’de İlçe Danışma Toplantıları Gerçekleştirildi
03.09.2019
A+
A-
AK Parti Eskişehir’de Seyitgazi, Han ve Çifteler ilçelerindeki Danışma Kurulu Toplantıları; AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, il ve ilçe teşkilat mensuplarının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açılış, yoklama, divan kurulunun oluşturulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantılar karşılıklı istişareler ile devam etti. Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, sözlerine teşkilatların her daim heyecanını koruyarak, ilk günkü aşk ve samimiyetle çalışmalarına devam ettiklerini’ dile getirerek başladı. Başkan Çalışkan: “AK Parti’de siyaset yapmak disiplin, samimiyet ve gayretle mümkündür. Teşkilatlarımız bir seçim geçirdikten sonra aynı kararlı duruş ve azimle çalışmalarını devam ettirirler. Bu kutlu davada omuz omuza mücadele ettiğimiz ve 2023 hedeflerimize doğru birlikte yürüdüğümüz değerli yol arkadaşlarımla istişarelerimiz daha sıklıkla devam edecektir. İlçe teşkilatlarımız bizim için çok kıymetli. Her bir ilçe teşkilat mensubumuzun görüş ve önerilerini dinleyerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Danışma Kurulu Toplantıları bizim için bu anlamda çok değerlidir” dedi.

“Oy oranına göre ilçelere hizmet ayrımı yapılıyor”
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin üzerine düşen görevleri yerine getirmek yerine şova dayalı bilindik politikalarını yürütmeye devam ettiğini vurgulayarak sözlerine devam eden Başkan Çalışkan: “Sıkıntıların giderilmesinde duyarsız kalan Yılmaz Büyükerşen ve ekibi kendi eksikliklerini de AK Parti genel iktidarına yıkma peşinde. ‘Halkla ilişkiler şahane, hizmet banane’ diyerek tarif edebileceğimiz bu yaklaşıma ek olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin oy oranına göre ilçelere hizmet ayrımı yapma yaklaşımı da en çok karşılaştığımız şikayetlerden biri. Hemşehrilerimizin hak ettikleri hizmetleri alabilmeleri için Eskişehir il ve ilçe teşkilatlarımız ile gerekli cevapları vermeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.