Site Rengi

DOLAR 32,3184
EURO 35,1145
ALTIN 2.295,76
BIST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar’ın Ramazan Ayı Mesajı “Esnafımızın Yanındayız”

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar’ın Ramazan Ayı Mesajı “Esnafımızın Yanındayız”
13.04.2021
A+
A-

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar ulaştırmaya devam eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı’nın Ramazan ayı için erzak kolisi teminlerini mahallelerdeki esnaflardan temin edeceklerini ifade eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali ACAR, yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan ACAR yayınladığı mesajda şu ifadelere de yer verdi. “Ramazan, birlik ve beraberlik ayıdır. Mübarek Ramazan ayının yaklaşması ile her zaman bizler için kıymetli olan yardımlaşma hususunda çok daha hassas bir hal almaktayız. Yunus Emre’nin de sözlerinde yer verdiği, “Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz.” ifadelerini de şiar edinmek gerekmektedir. Bu kapsamda bizler de pandemi sürecinde yardımlaşmaya özellikle ağırlık vermekteyiz. Hükümetimizin destekleri ile bir çok ülkeye göre daha kolay atlattığımız bu günlerde aziz milletimizin birbiri ile yardımlaşıyor olması da çok kıymetlidir. Özellikle pandemi sürecinden fazlasıyla etkilenen esnaflarımıza destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pandemi süreci başlarından bu yana ‘Esnafımızın Yanındayız’ sloganıyla bir çok desteği ilçe başkanlığımız bünyesinde esnaflarımıza ulaştırmaya çalıştık. Mübarek Ramazan ayının da gelmesiyle özellikle erzak, kumanya, gıda vb. koli yardımlarımızı esnaflarımızdan temin etme kararı alarak yine esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Teşkilatımız bünyesinde yapacağımız çalışmalar ile hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerle buluştururken aynı zamanda esnafımıza da katkı sağlayabilmeyi hedeflemekteyiz. Bu hususta vatandaşlarımızın da hassas olacağına inancımız tamdır. Ülkemize yönelik her türlü yıpratma polatikalarını birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf ederek aziz milletimizin her kesimine huzuru ve refahı yine hep birlikte getireceğiz. Devletimizin varlığını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğini daima hissediyor olmak bizlere de güç vermektedir. Bu güçle birlikte bizlerde vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza zorlu günlerinde destek olacak ve daima onların yanında olacağız. Yardımlaşmanın ve kardeşliğin ayı olan Mübarek Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm İslâm Alemi’ne hayırlar getirmesini diliyor, kısıtlama tedbirlerine uyarak bayramı bayram tadında geçirebilmeyi temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimize sağlıklı günler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.