Site Rengi

DOLAR 32,5209
EURO 34,7484
ALTIN 2.495,06
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

AK Parti Odunpazarı’ndan Yeni Kampanya

AK Parti Odunpazarı’ndan Yeni Kampanya
07.10.2020
A+
A-

AK Parti bünyesinde tüm şehirlerde hız kazandırılan üyelik çalışmaları Eskişehir’de de devam ediyor. Üyelik çadırları ve irtibat noktaları kurulurken Odunpazarı İlçe Başkanlığı da üyelik çalışmalarına ilişkin yeni bir kampanyaya öncülük etti.

İlk öncelik olarak dijital ortamda başlayan kampanya #HerÜye1YeniÜye sloganlı hashtagi ile sosyal medyadan duyuruldu. Parti üyesi her bireyin, partiye destek olmak amacıyla 1 üye yapmasını hedefleyen bu kampanyaya kısa sürede yoğun ilgi gösterildi. Yeni kampanya sürecine ilişkin AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar: “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘ın da hassasiyetle üstünde durduğu üyelik çalışmalarına biz de Eskişehir teşkilatları olarak son sürat destek olmaya gayret ediyoruz. Özellikle mahalle teskilatlarımızın gayretleriyle başlattığımız Gönül Seferberliği süreci partimiz adına verimli geçmiş, çok sayıda vatandaşımız resmî olarak da partimize desteğini göstermiştir. Odunpazarı ilçemizde 47 bini aşkın üyesiyle partimiz her geçen gün güçlenmeye ve vatandaşlarımızın desteğini almaya devam etmektedir. Yeni kampanya sürecimiz ise, duyurusunu sosyal medya hesaplarımızdan da yaptığımız gibi “Her Üye 1 Yeni Üye” kampanyasıdır. Bu kapsamda partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızın 1 kişiyi daha ülkesine hizmet aşkıyla 19 yıldır gece gündüz çalışan AK Parti ailemizin bir ferdi olmaya davet ediyorum. Kampanya sürecimizin ilk günlerinde olmamıza rağmen yoğun bir ilgiyle de karşılaşmış olmak bizleri de memnun etmektedir. Tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Eskişehir’den ve tabi ki Odunpazarı’ndan Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi var gücümüzle artırmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımıza destek olan teşkilâtlarımıza ve değerli hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.