Site Rengi

DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu: ‘Asfalt Yok Taşfalt Var!

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu: ‘Asfalt Yok Taşfalt Var!
06.03.2020
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Tepebaşı Belediyesi’nin sokaklardaki bozuk asfaltı parke taşı ile döşemesine eleştiri yaptı. İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu: “Asfalt Yok, Taşfalt Var” diyerek açıklamasında şunları söyledi: Tepebaşı Belediyesi meclis kararı ile geçmiş dönem asfalt paralarını vatandaştan tahsilatı ile ilgili kararı oy çokluğu ile onayladı ve tahsilata başladı. Tepebaşı Belediyesi, 2015 ve 2018 yılları arası yapılan asfaltların paralarını,  AK Parti Meclis Gurubumuzun red oyuna rağmen, hemşerilerimizden tahsil etme kararı aldı.  AK Parti Meclis Gurubu olarak bu karara, karşı olduğumuzu gösterdik. Fakat Tepebaşı Belediyesi, yine yapamadığı işlerin külfetini ve maliyetini vatandaşa yüklemeye devam etme kararını aldı.

Son zamanlarda elektrik idaresinin yaptığı çalışma sonrası, bozulan asfaltların yenilenmesi adına, Belediyelere ücretini ödemiştir. Ancak Tepebaşı Belediyesi, her ne hikmetse, asfalt dökmek yerine, bu alanlara “Parke Taşı” döşemektedir. Bu durumu, daha önce dile getirdiğimizde bize, kış aylarında asfalt dökülemeyeceği açıklamasını yapmışlardı. Yine kış dönemi içinde olan aynı dönemde, Büyükşehir Belediyesinin asfalt onarım çalışmalarını yaptığı, gazetelerimizde yer almıştı.

Kış ayları geride kaldı, bu sene çok fazla kar da yağmadı. Ancak, neden hâlâ yapılmıyor? Tepebaşı Belediyesi, ücretini tahsil ettiği çalışmaları yapmaktan aciz durumdadır. Öyle ki sokakların hali içler acısı.. Yarısı asfalt, yarısı parke taşı döşenen sokaklar, estetik görünümden yoksun ve kötü görünmektedir. Bu uygulamayı yapan Tepebaşı Belediyesi de komik duruma düşmektedir.

Her zaman dile getirdiğimiz gibi, Tepebaşılı hemşerilerimizin huzur ve refah içinde yaşaması bizim derdimiz. Biz bu dert ile her türlü zulmün ve yanlışın karşısında duracağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.