Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,7183
ALTIN 2.494,01
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu’ndan ’30 Ağustos’ Mesajı

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu’ndan ’30 Ağustos’ Mesajı
29.08.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, vatan aşkıyla cepheden cepheye koşan kahraman askerlerimiz ve bütün işgal girişimlerine göğsünü siper eden fedakar milletimizle kazandığımız Kurtuluş Savaşımızın şanlı zaferinin 97. yıldönümü… Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’un ardından 30 Ağustos’ta kazanılan başarı, istiklal mücadelemizi zaferle sonuçlandırmıştır. Bu büyük zaferle topraklarımız işgalden kurtulmuş ve Cumhuriyet kurulmuştur.

Milletimiz tarih boyunca milli ve manevi değerlerini korumak için her türlü mücadeleyi göze almış, vatanına ve bayrağına göz dikenlere asla fırsat vermemiştir. 30 Ağustos şuurunu anlamak, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nın en zorlu şartları altında bile vatanı uğruna verdiği mücadeleden asla vazgeçmeyen büyük karakterini anlamak bakımından önem taşımaktadır. Milletimizin gelecekte de iradesinden ve istiklalinden asla vazgeçmeyeceğine yürekten inanıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, tarihimiz boyunca ‘bu vatan için toprağa düşmüş’ bütün şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, Büyük Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.