Site Rengi

DOLAR 32,3484
EURO 35,0098
ALTIN 2.329,81
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

AK Parti Tepebaşı Kapı Kapı Dolaşmaya Devam Ediyor

AK Parti Tepebaşı Kapı Kapı Dolaşmaya Devam Ediyor
28.03.2022
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu başkanlığında geçen ay gerçekleştirilen ‘Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti’ projesini Cumartesi akşamı Şirintepe Mahallesinde tekrar gerçekleştirildi.

‘Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti’ yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, kapı kapı dolaşarak 222 haneye, 222 hatibin katılımı ile gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üye çalışması ile beraber yaptıkları sohbetler ve hazırlanan anketlerle Çamlıca mahallesinden sonra, Şirintepe’ninde nabzını tuttu.

Hane hane gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların memnuniyetinin oldukça fazla olduğunu söyleyen Başkan Çizmelioğlu, ‘Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti’ projesinin vatandaşların nezdinde beklenti oluşturduğunu ve her çalınan kapıda muhabbetle karşılandığını dile getirerek şunları söyledi:

“Geçen ay gerçekleştirdiğimiz çalışmada hemşehrilerimizden gelen yoğun talep ve memnuniyet ile her ay bir mahallemizde olmak üzere üyelerimiz ve hemşehrilerimiz ile evlerinde buluşmaya devam edeceğiz.


Dün akşam yine İl Başkanımız, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile yönetimleri ve 3 kademe Tepebaşı İlçe Yönetimlerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimizin katılımı ile eşsiz bir akşam yaşadık. Artık hemşerilerimiz ‘Bizim mahalleye ne zaman geleceksiniz?’ diye mesajlar göndermeye başladı. İnşallah Tepebaşı’mızın her mahallesinde çalınmadık kapı bırakmayacağız.

Geçen ay aldığımız görüşleri değerlendirme ve şikayetçi oldukları konuların düzeltilmesi adına çalışmalarımızı başlattık.

Evet tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntılar yaşandı. Hemşerilerimizin bu konudaki şikayetlerini de dinleyerek hükümetimizin gerçekleştirdiği yeni düzenlemeleri onlarla paylaştık ve inanıyoruz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Dünya ülkelerinden çok daha önce refah bir seviyeye ulaşacağız. Hemşehrilerimizinde beklenti ve inancının bu yönde olması bizlere daha çok güç veriyor.

Saha ve teşkilat çalışmalarımızı her geçen gün daha da büyük bir aşkla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Özellikle şunu da belirtmek isterim ki bu çalışmalarda büyük bir özveri ve gayret ile yanımızda olan tüm teşkilatıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler gerçek, büyük bir aileyiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.