Site Rengi

DOLAR 32,5445
EURO 34,9707
ALTIN 2.428,30
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

AK Parti Tepebaşı’ndan “Bir akşamda 222 Ev Ziyareti

AK Parti Tepebaşı’ndan “Bir akşamda 222 Ev Ziyareti
21.02.2022
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, teşkilât mensupları ile birlikte büyük bir proje gerçekleştirdi.

Pandemi sürecinin hafiflemesi ile saha çalışmalarına ağırlık veren AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve yönetimi büyük bir hamle ile çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

‘Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti’ yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, kapı kapı dolaşarak 222 haneye, 222 hatibin katılımı ile gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üye çalışması ile beraber yaptıkları sohbetler ve hazırlanan anketlerle ilçenin nabzını kontrol etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlere memnuniyetin oldukça fazla olduğunu söyleyen Başkan Çizmelioğlu, Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti’ projesi ile ilgili görüşünü şöyle ifâde etti;

Pandemi sebebi ile insanların aileleriyle bile görüşmeleri azalmışken, AK Parti üyelerinin kapılarını çalması hal ve hatırlarını sorarak ziyaret  gerçekleştirmesi ve en önemlisi değerli hemşehrilerimizin unutulmadıklarının hatırlatılmasından çok menmuniyet duyduklarını gördük, yaşadık.

Pandemi süreci bizleri evlerimize kapattı. Ancak bizler bu sürecin sonunda tekrar sahalar döneceğimizi bilerek bir çokproje geliştirdik. ‘Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti’ bunlardan sadece bir tanesiydi.

Dün akşam İl Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız ve üç kademe Tepebaşı İlçe teşkilatımızın katılımı ile eşsiz bir akşam yaşadık. Bu projeden aldığımız geri dönüşler de bizler için çok kıymetli. Her biri titizlikle değerlendirilerek, gereken ne ise yapılacak ve takipçisi olacağız. İlerleyen zamanlarda hemşerilerimizin nelerden şikayetçi olduklarını, çöp, çamur içinde kaldıkları için ne zorluklar yaşadıklarını ve daha nicesini düzeltilmesi adına dile getireceğiz.

Biliyorum ki daha önceki programlarımız gibi buda birçok teşkilata örnek olacaktır.

Saha çalışmalarımıza bu projemiz ile başldık ve diğerlerinidepeş peşe gerçekleştireceğiz. Bir akşam da gerçekleştirdiğimiz bu çalışmanın bir başlangıç olduğunu ve çok güzel geri dönüşler aldığımız için her zaman olduğu gibi bir gün değil her gün sahada olmaya devam edeceğiz dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.