Site Rengi

DOLAR 32,3698
EURO 34,9364
ALTIN 2.325,48
BIST 9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Ak Parti’den EBB’ye Soru Bombardımanı

Ak Parti’den EBB’ye Soru Bombardımanı
24.04.2021
A+
A-

Ak Parti’den EBB’ye Soru Bombardımanı

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Yürütme  Kurulu üyeleri Sosyal medya hesaplarında başlattıkları  ” Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ne Soruyorum ” hastag ve etiketleriyle  kamuoyunun  merak ettigi sorulara yanıt istediler.

  İlk Olarak il Başkanı Yardımcılarının  twitter ve Facebook ta başlattıkları paylaşımlara yüzlerce  yorum gelerek  etkileşim  sağlandı.
İşte O Kampanya dan Paylaşımlardan bazıları
  “AK Parti Siyasi ve Hukuk işleri Başkanı Süleyman Reyhan Eskişehir Büyükşehir Belediyesine Soruyorum etiketiyle; Yağmur suyu gideri olmayan mahalleleri Bursa ya mı bağlayacaksınız?

 Sosyal işler Başkanı Metin Tezişci” Yeni Tramvay hatalarını görsel olarak mı  yaptınız? İnsanlar rayların ufukta kesişimine bakıp hayal kursun mu istediniz?

AK Parti Sekreteri   Alperen Teker  “Kent Evi” bitmeyecekse bırak öyle dağınık kalsın” yorumda bulundu.

 İl Yerel Yönetimler Başkanı  Av. Pınar Turhanoglu Gücüyener  ise; #EskişehirBüyükşehirBelediyesineSoruyorum  etiketiyle “Ulaşım Master Planı” nerelerde? Neden bir türlü ulaşamadık? Daha kaç çeyrek yüzyıl aynı başkandan ulaşım master planı bekleyeceğiz?” Paylaşımında bulundu.

AK Parti İl  Çevre Şehircilik ve Kültür işleri  Başkanı  Cevahir Manas   “Kaçak yapı sizi meşhur etti! 5 binlik imar planı yapmayı düşünüyor musunuz? Bu konu da Eskişehirlileri aydınlatabilir misiniz?!” paylaşımda bulundu.

AK Parti Teşkilât işlerinden  Sorumlu  Başkan   Hasan Karacak da etiket sonrası, “Belediye şirketleri hizmet aşkınız hala devam ediyor mu? İmar A Ş – Estram AŞ” paylaşımda bulundu.

AK Parti İdari ve Mali işler Başkanı Mehmet Şimşek
“Yeni akraba Daire Başkanı ihtiyacınız var mı?” paylaşımda bulundu.

 İnsan Hakları Komisyonu  Başkanı Yılmaz Şahin de   “Egzoz muayenesini alengirli yapma çabanız doğa severliğinizden mi kaynaklı?” Paylaşımında bulundu.

AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Hakan Çizmelioglu da #EskişehirBüyükşehirBelediyesineSoruyorum etiketinin altına;
“Arkadaşların kaçak yapı aklama çalışmaları nasıl gidiyor diyerek Kampanya ya destek verdi.

 AK Parti Yürütme kurulu üyelerinin başlatığı bu kampanyaya  çok sayı da vatandaş da kampanyaya yorum ve beğeni yaparak  kampanyaya katıldı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.