Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,1407
ALTIN 2.294,85
BIST 9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Akar: “Okulların Önü Marjinal Örgütlerinin Propaganda Sahası Değildir”

Akar: “Okulların Önü Marjinal Örgütlerinin Propaganda Sahası Değildir”
15.02.2022
A+
A-

Eğitim Bir-Sen 1 No lu Şube Başkanı İbrahim Akar:
“Okulların Önü Marjinal Örgütlerinin Propaganda Sahası Değildir.

Son birkaç gündür okulların önünde zorunlu din dersi karşıtlığı ve cinsiyetsiz eğitim gibi konularda bildiri dağıtıldığını görüyoruz. Lise önlerinin marjinal örgütlerin propaganda sahasına dönmesinden rahatsızlık duyan veli ve öğretmenlerden sayısız telefon aldım. Toplumu germek ayrıştırmak ve çatıştırmanın cinsiyet eşitliği adı altında eşcinselliği meşrulaştırmanın bir başka senaryosuna çocuklarımızın alet edilmeye çalışıldığının farkındayız.

En değerli varlığımız ülkemizin geleceği çocuklarımızın içine çekilmek istenildiği sığ ve kısır ideolojik yapıları ve onların arkasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha düne kadar ellerine geçen her fırsatta sokaklara inip şehirleri savaş alanına çevirenler, işyerlerini yağmalayanlar, devlet dairelerinin camlarını indirenler, araçları yakıp yıkanlar, 1 Mayıs ve Gezi Parkı eylemlerinde halkı polisle çatışmaya çağıranlar bugün okulların önünde çocuklarımızı kirli planlarına alet etmeye çalışıyorlar.

Bu oyun karşısında gençlerimizi ve aileleri uyanık olmaya, geleceğimiz olan çocuklarımızı tarihin çöplüğünde yerini almış ideolojilerden uzak durmaya çağırıyor, emniyet birimlerini de bu hususta gerekli önlemleri almaya davet ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.