Site Rengi

DOLAR 32,5191
EURO 34,5735
ALTIN 2.504,25
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nden Uluslararası Başarı

Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nden Uluslararası Başarı
26.11.2019
A+
A-
Ali Güven Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Aşçılık öğrencileri, 21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Expo Fuar alanında gerçekleştirilen 36 ülkeden 800 katılımcının yer aldığı, Hazer Amani, Rafet İnce, Agnes Caso, Eyüp Kemal Sevinç, Dina Nikalaou, Stefano Marzetti, Ahmet Güzelyağdöken, Sırma Güven, Ebru Erke ve birçok ünlü chef, gurme ve akademisyenlerin jüri üyeliğini yaptığı Uluslararası GastroAntalya Yemek Yarışması’ndan birçok ödülle döndüler.
GastroAntalya yemek yarışmasına Eskişehir’i temsilen katılan aşçılık bölümü öğrencileri hem bireysel hem de ekip olarak farklı kategorilerde yarıştılar. Toplamda 1 altın, 7 gümüş, 4 bronz madalya kazanan öğrenciler, Eskişehir’in gururu oldular.
En iyi restoran tatlı tabağında 1 altın madalya,
En iyi lise düzeyi, modern türk mutfağı ve makarnalar dalında 7 gümüş madalya,
En iyi ana yemek tabağı ve modern türk mutfağında da 4 tane bronz madalya kazandılar.
Bu başarıyı kutlamak için, kendilerine her zaman destek olan Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz’ı, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca ile birlikte ziyaret ettiler ve öğrenciler mutluluklarını Kaymakam Yılmaz ile paylaştılar. Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca olmak üzere okul müdürü Harun Tarhan’ı ve bölüm öğretmenleri Ali Haydar Kocakâhya ve Ramazan Karaca ile birlikte  öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.