Site Rengi

DOLAR 32,4772
EURO 34,7965
ALTIN 2.466,92
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Anadolu Üniveritesi Futbol Takımı Gelecekten Ümitli

Anadolu Üniveritesi Futbol Takımı Gelecekten Ümitli
07.10.2019
A+
A-

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı ligin üçüncü haftasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşı karşıya geldi.
Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı, kendi evinde oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşısında Fatih Deniz ve İbrahim Utku İnce’nin attığı gollerle 2-0 mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise her iki takım da etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen gol sesi çıkmadı. Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı Teknik Direktörü Güven Sabaz, “Çok iyi oynadık. Çok gol pozisyonu yakaladık ama gol atamadık. Bir tane hakem hatası, şanssızlık ve kontra ataktan gol yememiz gibi, bir sürü nedenden dolayı başarılı olamadık. Normalde biz daha iyiydik ama kötü goller yiyince toparlayamadık. Yeni bir takımız, inşallah önümüzdeki maçlarda güzel sonuçlar elde etmeyi umuyoruz. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için kendi adıma ve oyuncularım adına özür diliyorum” dedi.
Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı, 13 Ekim Pazar günü Beyköy Belediyespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan mavi beyazlı takım, kalan müsabakalarda galibiyet alarak zirveyi kapmak istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.