Site Rengi

DOLAR 32,5991
EURO 34,7956
ALTIN 2.409,60
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Anadolu Üniversitesi Çevrim İçi Tanıtım Etkinliklerine Devam Ediyor

Anadolu Üniversitesi Çevrim İçi Tanıtım Etkinliklerine Devam Ediyor
05.05.2021
A+
A-

Öğrenci ve adaylarının tüm eğitim yaşamları boyunca yanında olan Anadolu Üniversitesi; içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde öğrenci ve çalışanların sağlıklarını riske atmamak adına tanıtım ve rehberlik faaliyetlerini dijital ortamlarda gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi; öğrenci adayları, rehberlik öğretmenleri ve velileri bilgilendirme adına çevrim içi eğitim fuarlarına katılarak üniversitenin akademik yapılanması, eğitim ve araştırma olanakları hakkında farkındalık yaratıyor. Düzenlenen çevrim içi fuarların önemli bir boyutunu da UniversiteTercihleri.com platformu üzerinden gerçekleştirilen canlı yayın webinar programları oluşturuyor.

Anadolu’da “UniversiteTercihleri.com” platformunda yer aldı

UniversiteTercihleri.com tarafından 09 Nisan- 01 Mayıs 2021 tarihlerinde tüm Türkiye genelinde aday öğrenciler ile üniversiteleri buluşturma amacıyla düzenlenen çevrim içi Üniversite Tanıtım Fuarlarında; Anadolu Üniversitesi de yer aldı. Gerçekleştirilen sanal fuarlarda Anadolu Üniversitesi İstanbul Tanıtım Ofisi personeli aktif bir şekilde gelen soruları online olarak yanıtlarken; alanlarında uzman öğretim üyeleritarafından da Zoom platformu aracılığıyla üniversite tanıtımı ve öğrenci adaylarının meslek seçimlerine yardımcı olabilecek çevrim içi semineler gerçekleştirildi.

Çevrim içi seminerlere aday öğrenciler yoğun ilgi gösterdi

9 Nisan Cuma günü Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ethem Esen tarafından “Neden Anadolu Üniversitesi”, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Dr. Ömer Özer tarafından ise “Kariyer Kararı Verme: İlgi, Yetenek ve Değer” adlıetkileşimli seminerler düzenlendi. 1 Mayıs Cumartesi günü ise Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Baki Duy tarafından “21. Yüzyılda Kariyer Planlaması” adlı seminer ile Açıköğretim Fakültesi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Gökhan Deniz Dinçer tarafından ise “Anadolu Üniversitesi; Senin Hayallerin, Senin Üniversiten” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Oldukça yoğun katılımın gözlemlendiği seminerlerin ardından öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Anadolu Üniversitesi, aday öğrencilere yönelik bilgilendirme etkinliklerine Haziran ve Temmuz aylarında da çevrim içi fuarlar aracılığı ile devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.