Site Rengi

DOLAR 32,3281
EURO 35,0599
ALTIN 2.296,43
BIST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Arabayla Dükkana Daldı

Arabayla Dükkana Daldı
24.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de bir dükkanın ön camına çarpan otomobil paniğe neden oldu. 
Edinilen bilgilere göre, Atatürk Caddesi’nde 43 SD 908 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, kaldırıma çıkarak su arıtma işi ile uğraşan işletmenin ön camına çarptıktan sonra durabildi. Kaza sonrasında işletmenin camı büyük bir gürültüyle kırılırken dükkanda kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Kaza sonrasında araç içinde yolcu olarak bulunan bir kadın ise fenalık geçirdi.

Kazanın yaşandığı anda işletme içinde bulunan Özgür Köroğlu, büyük korku yaşadığını ifade etti. Köroğlu: “Ben olayı şu şekilde gördüm. Bir patlama sesi geldi. Kafayı kaldırdım, arabanın camı kırdığını gördüm. Erkek bir sürücü vardı. Yanında da bir kadın oturuyordu. Şükür kimseye bir şey olmadı. Ama burada önemli olan yaya kaldırımında bir şey olmaması. Orada biri olsaydı çarpabilirdi. Daha sonra ambulans ve polis ekipleri geldiler. İşlemleri yaptılar. Ben içerde çalışıyordum. Çok büyük bir gürültü yaşandığı için biz de korktuk içeride. Sonra zaten kazayı gören herkes buraya akın etti. Sağ olsunlar içeriden çıkardılar mağdurları. Daha sonra gelip burada işlem yaptılar sağlık ekipleri” ifadelerini kullandı.
Kaza sonrasında ise işletmenin camları yeniden takıldı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.