Site Rengi

DOLAR 32,6005
EURO 34,8189
ALTIN 2.493,24
BIST 9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Başhekim Karagülle Birlik Vakfı’nda

Başhekim Karagülle Birlik Vakfı’nda
06.12.2021
A+
A-

Eskişehir Birlik Vakfı’nın dini, bilimsel ve güncel konuları ele aldığı ‘Pazartesi Konuşmaları’ programı için bu hafta Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle’yi konuk edecek.

Dr. Mustafa Karagülle, ‘Pazartesi Konuşmaları’nda tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 konusunu ele alacak. 06 Aralık Pazartesi günü Birlik Vakfı binasında gerçekleşecek ‘Covid-19; Proje mi? Aşılar çözüm mü? Gelecekte bizi ne bekliyor?’ konulu konferansa tüm Eskişehir halkı davetli.

Dr. Mustafa Karagülle Kimdir?
​Dr. Mustafa Karagülle 1978 yılında Trabzon’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon’da tamamladıktan sonra 1997 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Tıp Fakültesi’ni bölüm birincisi olarak 2003 yılında tamamladı. 1,5 yıl Trabzon Yavuzköy Sağlık Ocağı’nda Sorumlu hekim olarak çalıştı. 2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları İhtisasına başladı. 2010 yılında ihtisasını tamamladıktan sonra SB Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç hastalıkları Uzmanlığı, Dahiliye Klinik Sorumluluğu ve Dahiliye Yoğun Bakım Sorumluluğu yaptı. 2011 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji İhtisasını kazandı. 2011-2014 yılları arasında Erişkin Hematoloji Servisi, Hematoloji Polikliniği, Hematoloj Lab. ve Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi’nde aktif olarak çalıştı.  2014 yılında Hematoloji İhtisasını tamamladıktan sonra SB Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Hematoloji Uzmanı olarak mecburi hizmete başladı. Bu süre zarfında Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz ve İlaç Kurumu Farmakovijilans Komisyon üyeliği yaptı. Ocak 2017 tarihinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Yöneticisi olarak atandı. Aralık 2017 tarihinde ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Halen aktif olarak bu görevi yürütmektedir. Ulusal ve Uluslararası birçok bilimsel yayını olup kitap editörlüğü ve kitap bölüm yazarlığı da bulunmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.