Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Başkan Bıyık’tan 10 Kasım Mesajı

Başkan Bıyık’tan 10 Kasım Mesajı
09.11.2021
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Bıyık mesajında:

”Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; geleceğimize ışık tutan, milletinden aldığı güçle bizleri aydınlık yarınlara taşıyan bir dünya liderdir. Atatürk ileriyi gören bir devlet adamı, siyasi ve askeri başarıları ile dünyaya mührünü vuran bir komutandı.

Ya istiklâl, ya ölüm!” diyerek koca bir devleti ayağa kaldıran, kadına, çocuğa, insana verdiği değer, en büyük eserim dediği Cumhuriyet ile ismi ve ilkeleri hiç bir zaman hafızalardan silinmeyecek fikir adamıdır. Mustafa Kemal Atatürk imkânsızdenilen yerde hiç bir zaman umudunu yitirmemiş, askeriyle, milletiyle, verdiği mücadeleyle bağımsızlığımızı payidar kılmıştır.

Ulu Önderimizin de dediği gibi “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.” Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkemizi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmalı, bağımsızlığımızdan, kurucu değerlerimizden asla taviz vermemeliyiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi “10 Kasım esasen bir yas ve matem günü değil, aziz Atatürk’ü idrak vesilesi, düşüncelerini ifade vetiresi, eserlerini muhasebe veçhesi, Cumhuriyet’i öncesi ve sonrası ile kavrama vefasıdır.” Şartlar değişse de kan yine aynı kandır. Asil Türk Milleti daha önce de olduğu gibi bugünde gözünü kırpmadan vatanı, bayrağı için canını feda etmektedir. Yüreklerimize kazınan vatan ve iman sevgisi olduğu müddetçe inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Atatürk ölmedi yüreğimde yaşıyor” sözleriyle içimize nakşettiğimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Ruhu şad olsun.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.