Site Rengi

DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Başkan Çalışkan, İlçe STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Başkan Çalışkan, İlçe STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
15.02.2020
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, parti binasında düzenlenen kahvaltı programında Eskişehir ilçe STK temsilcileri ile bir araya geldi.  

AK Parti Eskişehir İl binasında düzenlenen ve İl Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantıya; Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Recep Demir ile Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Can, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihan Ertok ile Yönetim Kurulu üyesi Rıdvan Tambova, ALPUDER Başkanı Cengiz Filiz, BEY-DER Yönetim Kurulu üyesi Şahin Öztürk, Günyüzü Derneği Başkanı Ali Ramazan Çınar, Han Derneği Başkanı Yusuf Akpınar, İnönü Derneği Başkanı Mehmet Kasap, Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp ile Nurettin Kaba, Sarıcakayalılar Derneği Başkanı İbrahim Eldem, Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, Emirdağlılar Vaktı Yönetim Kurulu Üyesi Ceylan Yavuz, Sevder Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Naci Şeker ile Ziya Kandilci, Seyyid Battalgazi Vakfı Genel Sekreteri Arslan Karadayı ve Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Çorapsız ve İncesu Derneği Başkanı Mehmet Erdoğan katıldı.

Görüşmelerde şehir gündeminin yanı sıra, STK’ların toplum ve ülke üzerindeki sorumlulukları da konuşuldu. Düzenlenen programdan memnuniyetlerini dile getiren STK Temsilcileri, Başkan Çalışkan’a talep ve önerilerini ileterek, merkezi hükümet ve yerel yönetimler noktasında yapılabilecek proje ve hizmetler konusunda isteklerini dile getirdiler.

Konuşmasına programa katılan STK temsilcilerine teşekkür ederek başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Eskişehir’in gelişmesi ve kalkınması için ortak akıl ve sonuç odaklı bir yol izlenmesi gerektiğini vurguladı.

İstişareye her daim önem verdiklerini belirten Başkan Çalışkan: “Bugün İlçe STK temsilcilerimizle bir araya gelerek Eskişehir’imiz için yapılması gerekenleri konuşup fikir alışverişlerinde bulunduk. Kendilerinin bu konudaki görüşlerini dinledik. Çözüm odaklı ve proje ekseninde gerçekleşen toplantıya katılan bütün temsilcilere çok teşekkür ediyorum. Hem bugünü, hem geleceği düşünmek gibi bir görevimiz var. Bu bilinç ve sorumluluk ile hareket ediyoruz.Bu bağlamda Eskişehir’imizin her manada çok daha fazla gelişip kalkınması lazım. İnşallah el birliğiyle sıkıntılar giderilecek. Üzerimize düşen ne görev varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlerleyen süreçte STK temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek bu tarz verimli toplantılara devam edeceğizdiye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.