Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Bravda ve Kimi AK Partililer

Dört farklı şehirde yaşadım. Üstelik bir tanesi politik kaypaklığın, düzenbazlığın, entrikanın merkezi olan Ankara olmak üzere fakat Eskişehir’in ortamı kadar kaypak ve kaygan zemini olan kent görmedim.
Çakma solcu ve dümenden sosyalistlerin yönettiği Odunpazarı Belediyesi’nin 2021 yılı harcamalarını  bilgi ve belgeleri ile raporlayan haysiyetli ve onurlu meclis üyelerinin tespitlerini yazdıktan sonra gelen reaksiyonları görünce Eskişehir’deki politik zemini ’kaygan ve kaypak’ olarak isimlendirmekle iltifat etmiş oluruz.
AK Parti’nin kimi politika yapıcılarının: “Hep Odunpazarı Belediyesi’ni eleştiriyorsunuz, biraz da Ahmet Ataç ve Hoca’yı eleştirin” eleştirisi anlamam mümkün değil.
-Tepebaşı Belediye meclisinin AK Parti meclis üyeleri, denetim raporu hazırladı da biz mi yazmıyoruz?
-Tepebaşı meclisinin AK Parti grup başkanı ve ilçe başkanı, Ahmet Ataç’ın iş ve işlemleri hakkında  çalışma yapıyor, kamuoyunu bilgilendiriyor da biz mi sansürlüyoruz?
Bize bu eleştiriyi getirenlerle aynı şehirde yaşadığımıza inanamıyorum!
AK Parti’nin kimi politika yapıcılarının da basın baronu Özgür’e yaranma çabalarını gördüğümde 20 yıldır Türkiye’yi sürklase eden AK Parti’nin yerel seçimlerde Eskişehir’de başarısız olmasının nedenlerini daha iyi  anlıyorum.
AK Parti’nin Eskişehir’de genel seçiminlerde başarı olmasının tek ve yegane nedeni, milletin Reis Bey’e ilgisidir. AK Parti’nin 20 yıldır yerel seçimlerde başarısız olma nedenleri içerisinde Yılmaz Hoca faktörünü ekarte etmiyorum.
Algı ve iyi ambalaj ile yarı-tanrı katına yükseltilen Yılmaz Hoca’ya biat eden kitleyi çözemezsiniz. Yılmaz Hoca, Allah gecinden versin vefat etse mezar taşına oy verecek 20 bin kişi var bu şehirde…
Fakat AK Parti’nin Eskişehir’de yerel seçimleri kaybetmesinin ana nedeni AK Parti’nin yerel politika yapıcılarıdır.
Son yerel seçimlerde gördüğümüz fırıldaklıklar, fırıldaklık tarihine altın harflerle yazılacaktır. Hatırlatayım; fırıldaklığın romanını yazmayı unutmadım. Rozetini taşıdığı partisinin seçimi kaybetmesi için elinden gelen her şeyi yapan  milletvekilinin maceralarını çok yakında okuyacaksınız.
AK Parti’nin kimi yerel politika yapıcıları bizi ve beni, BRAVDA ve basın baronu Özgür’ün adamları ile karıştırıyor. Ben belediye ve devlet beslemesi olmadığım için kimsenin esiri değilim.
Hz. İbrahim, putları balta ile kırar fakat en büyük puta dokunmaz. Baltayı en büyük putun boynuna asar. Putları yıkmak, tek başına yeterli değildir; asıl mesele zihindeki putu yıkmaktır!
Yılmaz Hoca gibi yarı tanrım olmadığı gibi, AK Parti’nin kudretlilerine de tâbî ve biat halinde değilim. Ben tarafsız değilim. Kimin söylediği farketmez, doğrunun tarafındayım.
AK Parti’nin yerel politika yapıcılarının politik tavırları ile ilgili spesifik örnekler vermek istiyorum.
Odunpazarı Belediyesi mal alıyor.
Malın ismi “Yemek Ambalaj malzemesi”… Bu malzemenin ne olduğunu hala anlamış da değilim.
Malzemenin teminini tabii ki doğrudan alımla yapıyorlar. Malzemenin bedeli 105 bin 380 ₺. Aldıkları firma yabancı değil. Belediyenin çay ocağını işleten meşhur firma… Bu firmanın işi alması için evrak tamamlansın diye teklife kaşe basan firma kime ait?
AK Parti Odunpazarı Meclis Üyesine.
Kimin eli, kimin cebinde?
AK Parti’nin Tepebaşı İlçe Başkanlığı Kent Palace’da iftar yemeği verecekmiş. Bu Kent Palace, Kent Park içerisinde bitmesi yılan hikayesine dönen, bitirilmediği için AK Parti’nin çok sert şekilde eleştirdiği, bittikten sonra da 16 şirket sahibi basın baronu Özgür’e: “Al kardeşim tepe tepe kullan” diye verilen, Kazım Kurt’un da  kadınlarla karşılıklı göbek atarak, gerdan kırdığı mekân…
CHP’li belediyelerle geçişken ilişkileri olan, belediyelerden fonlanan, beslenen, Eskişehir’de CHP’nin açık yandaşlığını yapan, MHP ve Tayyip Erdoğan ismini duyunca tüyleri diken diken olan  eski tikkocusundan, yeni EMEP’çisine, oradan Selehattin Demirtaş hayranlarına kadar bütün fraksiyonları bünyesinde barındıran basın grubunun sahibinin işletmesi altındaki Kent Palace’da iftar yemeği verdiğinizde ne kazanacağınızı düşünüyorsunuz?
Özgür’ün vereceği talimatla hakkınızda yazılacak bir-iki habere değecek mi? Koca Eskişehir’de yemek verecek başka yer mi kalmadı?
İllaki kendi reklamınızı yaptıracaksanız, oğlunuzun sünnetini, kızınızın kınasını yaptırın.
Özgür’ün adamı talimatla köşesinde cehalet kokan cümlelerle  yazıyor: “AK Parti belediyeden  çuvalla para taşıdığı için belediyeleri asla alamaz” Tekrar edeyim patronu belediyelerden çuvalla para götürüyor fakat çuval içerisinde değil. İBAN üzerinden…
Al gülüm ver gülüm… AK Parti’de kimi politika yapıcıları bizi eleştireceğine, dönüp aynaya baksın! Özgür’ün adamının yazdıklarını dönsün dönsün okusun. Aslına bakarsanız Özgür’ün adamı doğru söylüyor. Bu kafa ve yerel politika yapıcıları ile AK Parti Eskişehirde belediyeleri alamaz!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.