Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Büyük Birlik Partisi’nde Görev Değişikliği

Büyük Birlik Partisi’nde Görev Değişikliği
23.03.2021
A+
A-

Büyük Birlik Partisi heyeti 10 Nisan 2021 tarihinde yapılacak il kongresi için toplandı.

Toplantıda ilk sözü alan MKYK üyesi Ahmet Ulupınar, Muhsin Yazıcıoğlu Haftası münasebetiyle, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde şehit olan arkadaşlarına özlem, rahmet ve minnetlerini belirterek 26 Mart Cuma günü Reşadiye Camii’nde Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için hazırlanmış olan mevlid ve sonrasında yapılacak olan lokma ikramına tüm Eskişehirlileri davet etti.

Daha sonra Ulupınar, 10 Nisan 2021 tarihinde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan BBP 9. Olağan İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. BBP’ne hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu, bunun bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu dile getirerek yaklaşık üç yıldır görevde olan mevcut il başkanı Şaban Bozbal’a teşekkür ederek başarılar diledi.

Ulupınar: “Eskişehir teşkilatı genel merkezimizle yapılan istişareler sonucunda yeni dönemde görev alacak il başkanlığı için genel başkanımız sayın Mustafa Destici beyefendinin de tensipleriyle sayın Salim Acabay’a görev verilmesi kararlaştırılmıştır.” dedi. Ulupınar’dan sonra söz alan Şaban Bozbal, BBP’nde görev yapmanın büyük bir onur olduğunu söyleyerek bugüne kadar görev yaptığı tüm teşkilat ve mensuplarına teşekkür ederek yeni il başkanı Salim Acabay yönetimine başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Salim Acabay: “Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de bu bayrağı büyük bir şeref ve onurla bir adım daha ilerilere taşıyacağız. Kongremiz hayırlara vesile olsun” diyerek sözlerini bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.