Site Rengi

DOLAR 32,5825
EURO 34,8367
ALTIN 2.417,68
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Candemir’den Hasan Polatkan Havaalanı İlgili İddialara Açıklamalar

Candemir’den Hasan Polatkan Havaalanı İlgili İddialara Açıklamalar
24.03.2022
A+
A-

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, son günlerde kapacağına dair çeşitli iddialarda bulunulan Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Candemir açıklamasında:

”Kentimizde Eskişehir Teknik Üniversitesi içerisinde yer alan ve şehrimize büyük değer katan Hasan Polatkan Havalimanı uluslararası uçuşlara açık faal durumda. Hasan Polatkan Havalimanı son günlerde çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Özellikle de kapanacağına dair iddialar tüm şehrin canını sıkıyor. İddialar öyle boyutlardaki THY ve diğer havayolu şirketleri ile de yazışmaların yapıldığı, yakın zamanda kapatılacağı söyleniyor. Afyonkarahisar lobisinin bile devrede olduğu iddialar arasında. Resmî kanallardan da halen açıklama yapılmaması da iddiaları güçlendiriyor.

Öte yandan Belçika’da yaşayan vatandaşlarımız da bu durumdan muzdarip. Kendilerinin mağdur olacağını, Hasan Polatkan Havalimanı’nın kapatılmaması gerektiğini inişlerin Eskişehir’e yapılması gerektiğini ilgili mercilere iletiyorlar.

Biz de hem şehrimizin hem de vatandaşlarımızın menfaatlerini gözeterek bu durumun takipçisi olduğumuzu kapatılmaması noktasında gerekli görüşmeleri yapacağımızı belirtmek istiyoruz. Bu hususta Hasan Polatkan Havalimanı’nın kapatılmaması için desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız sayın Dr. İzzet Ulvi Yönter Bey’e ayrıyeten teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.