Site Rengi

DOLAR 32,3228
EURO 35,0703
ALTIN 2.306,75
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

CHP’li Bilecik Belediyesinde Suçüstü Rüşvet Skandalı

CHP’li Bilecik Belediyesinde Suçüstü Rüşvet Skandalı
20.01.2022
A+
A-

CHP Bilecik Belediyesi’nde yaşanan skandal gündeme bomba gibi düştü. CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in danışmanı Selçuk Erdağı, bir AVM’nin işlemlerini takip etmek için 330 bin dolar istedi. SABAH’ın ulaştığı bilgilere göre, yapılan ihbar üzerine KOM Şubesi ekipleri harekete geçti. Belediyedeki ofisinde 200 bin dolar nakit rüşveti alan Selçuk Erdağı, daha  önceden seri numaraları alınan paralarla suçüstü yakalandı.

Bilecik Belediyesinde Belediye Başkanı Danışmanı olarak kendisini tanıtan gerçekte Belediye iştiraklarından Kayı A.Ş isimli firmanın Yönetim Kurulu başkanı olan Selçuk Erdağı, bina ruhsatı almak isteyen bir kişiden ruhsat bedeli için 400 bin lira, yapımı devam eden ve tahmini 42 milyon lira bedel belirlenecek olan Alışveriş Merkezinin işlemlerini takip etmek için başka bir kişiden ise 5 milyon lira istedi.

330 BİN DOLARA ANLAŞTI

Erdağı’nın kendisinden AVM’nin işlemlerini takip etme maksatlı 200 bin dolar nakit, 130 bin dolarda senet olmak üzere anlaşmaya varıldığı belirten mağdur, polise ihbarda bulundu. Bilecik KOM Şubesi ekipleri harekete geçti.

 

Para alışverişinin şüphelinin Bilecik Belediyesindeki ofisinde gerçekleşeceğini öğrenen polis yaptığı çalışmanın ardından operasyon için düğmeye bastı.

BELEDİYEDE RÜŞVETE SUÇÜSTÜ

Yapılan operasyonda Selçuk Erdağı, Belediyede bulunan odasında rüşveti alırken yakalandı. Erdağı gözaltına alınırken, daha önceden seri numarası alınmış 200 bin dolara da belediyedeki operasyonda el konuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.