Site Rengi

DOLAR 32,3350
EURO 35,1334
ALTIN 2.306,70
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Çifteler Belediye Başkanı Bıyık’tan ‘Babalar Günü’ Mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Bıyık’tan ‘Babalar Günü’ Mesajı
21.06.2020
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla açıklamada bulundu. Yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ailemizin birliği, dirliği ve ayakta kalması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan her zaman varlıklarıyla, yaşamımızı güzelleştiren mutlu yuvalaramızın en değerli varlıkları babalarımızdır.

Türk aile yapısının temel direği olan babalarımız evlatlarının mutluluğu,  huzuru ve geleceği için durmadan, yılmadan gecesini gündüzüne katarak çabalamaktadırlar. Onlar karşılıkbeklemeden hayatımız boyunca yanımızda olacak olan, çınarağacı gibi gölgesinde huzur bulduklarımızdır. Babalarımız her zaman bizlere verdikleri güven ve destek ile hayatımızın şekillenmesine en çok katkıyı sağlayan kişiler ve başarılarımızın mimarıdır bu yüzden onlara minnet borçluyuz. Allah-u Teâlâ şöyle buyuruyor: “Biz insana, anne babasına en güzel bir biçimde davranmasını emrettik…” (Ankebut, 8 )

Bizler her zaman onların yanında olmalı, saygısızlık etmemeli, gerektiğinde sırtımızda taşımalı, onlara ve vatanımıza hayırlı birer evlat olarak yetişmeliyiz. Bu anlamlı günde vatan için, bayrak için, evladı Şehit olan babaları unutmayalım. Şehit çocuklarımızı unutmayalım. Başkalarının çocukları babasız kalmasın diye, kendi çocuklarını babasız bırakan şehitlerimizin, elleri öpülesi kahraman şehit babalarının, ebediyete intikal etmiş babalarımızın, milyonlarca evladı olan gölgesinde güven ve huzur bulduğumuz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ve bütün babalarımızın babalar gününü kutluyor, onların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömürgeçirmelerini diliyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.