Site Rengi

DOLAR 32,3835
EURO 35,0225
ALTIN 2.326,63
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Çifteler Belediye Başkanı Bıyık’tan ‘Gaziler Günü’ Mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Bıyık’tan ‘Gaziler Günü’ Mesajı
19.09.2019
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Vatan size minnettârdır” diyen belediye başkanı Kadir Bıyık mesajında şu ifadelere yer verdi:                            “Şanlı tarihimizin her anını vatan ve bayrak uğruna kahramanlık ve fedakârlık destanları ile süsleyen şehit ve gazilerimiz her zaman aziz milletimizin onur abideleri ve milli şuurumuzun eşsiz kahramanları olmuşlardır.

Türk Milleti bunun en güzel örneğini Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşında yaşamıştır. “Ya istiklal, ya ölüm!” demiştir. Türk tarihi böylesine kahramanlık günleri ile doludur. Sizler, şehitlerimiz ile birlikte cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Şehit ve gaziler; toprağı vatan, insanı ulus уapan ԁeğerlerԁir.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere devletimizin ve milletimizin bekasını her şeyden üstün tutan aziz şehitlerimizi sonsuz rahmet ve şükranla, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri olan gazilerimizin, gaziler günü kutlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.