Site Rengi

DOLAR 32,5010
EURO 34,5615
ALTIN 2.501,44
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘Alparslan Türkeş’i Anma Mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘Alparslan Türkeş’i Anma Mesajı
03.04.2020
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Ülkücü Hareketin lideri, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’in vefatı ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Bıyık mesajında: “Türk Dünyasının Lideri, Ülkücü Hareketin Mimarı ve Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in edebiyete intikalinin üzerinden 23 yıl geçmiştir.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ömrünü Türk Milliyetçiliği davasına ve Türk Birliğine adamış, Türk Milletinin birliği ve beraberliği için amansız mücadeleler vermiş, İşkenceler çekmiş, sürgünler yemiş bu uğurda 5400 evladını toprağa vermiştir.

O bir devlet adamıydı, yüz yıla damgasını vuran, milli bir kahramandı ardında koca bir ordu bırakan, Türk Milletinin umudu milyonların Başbuğuydu ..

Başbuğumuz hiçbir zaman kolay bir başarı vaat etmemiş, menfaat tekliflerine, tehditlere ve bir yığın engellemelere kulak asmamıştır. MHP; Başbuğumuzun işaret ettiği istikamette Liderimiz Devlet Bahçeli’nin rehberliğinde kutlu bir hedefe doğru ilerlemektedir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının üzerinden 23 yıl geçmesine rağmen ona olan sevgimiz, sadakatimiz, özlemimiz hiç eksilmemiş, onun yolunda yürüyenlerin sayısı milyonlara ulaşmıştır. “Yolumuz uzun ve çetindir” diyen Başbuğun evlatları son nefesine kadar mücadeleye devam edecektir.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i aramızdan ayrılışının yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.