Site Rengi

DOLAR 32,3606
EURO 34,9791
ALTIN 2.321,68
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘Gün Sazak’ı Anma Mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘Gün Sazak’ı Anma Mesajı
26.05.2020
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak ve Ülkücü Şehitleri anma mesajı yayınladı. Başkan Bıyık mesajında: “Ülkücülük; Allah davasıdır, Allah’a adanmış bedenlerin davasıdır, her türlü çileye talip olanların inanmışlığı’dır. Şerefli, şanlı, onurlu, ve gururlu mücadelenin adıdır ülkücülük. Öyle bir mücadele ki inandıklarımız dava uğruna çileler çekilmiş, işkenceler görülmüş, tabutluklara konulmuş ve şehitler verilmiştir.

Eski Gümrük ve Tekel Bakanımız Gün Sazak’ta bunlardan sadece bir tanesiydi. Türk tarihinde kaçakçılığa karşı en büyük mücadeleyi şüphesiz Gün Bey’imiz vermişti. Bakanımız 27 Mayıs 1980 tarihinde Dev-Sol militanları tarafından, evinin önünde arabasından indiği sırada çapraz ateşe tutularak şehit edildi. Ülkücülük her makamın üstündedir,. Ülkücü Harekette her makam kutsaldır, her makamda Şehit ve Gazilerimiz’in Aziz hatıraları ve temiz mirasları vardır. Bizler iftarımızı açarken, 36 saattir yemek yemeden, cebimizden 35 kuruş çıkarak, kırılmadık kemiğimiz kalmayarak, ciğerlerimize bisiklet pompasıyla hava verilip, üçüncü kattan aşağıya atılarak, idama gitmeden arkadaşlarımızdan gelinlik (kefen) isteyerek, Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah’a inananlarındır” diyerek, Mamak zindalarında namaz kılarken kafamıza aldığımız dipçik darbesiyle, kızımız ve torunlarımızla ve bir torunumuz henüz 2.5 yaşındayken evimize gelen bombalı bir paketle patlatılarak, Oğlumuzun olduğu gün eşimizin yanına giderken, 5 çocuk sahibi olan bir Anne olarak, 14, 16 , 17 yaşlarında ve daraağacında asılarak daha sayamadığım bir çok işkenceyle şehit edildik. Bölünmesin diye millet, baki kalsın diye devlet, iri çınarlarımız devrildi. Nice gül fidanlarımız gitti.

Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ ve Ülkücü Şehitlerimize layık olmak için, onların izinde bir ülkü uğruna Liderimiz Devlet Bahçeli ile birlikte şanlı mücadeleye devam etmekteyiz. Ölümsüzlüğe giden yolda, Yolbaşçımız Ruhi Kılıçkıran’dan, Ertuğrul Dursun Önkuzu’ya, Yusuf İmamoğlu’ndan, Gün Sazak’a, Mürüvvet Kekilli’ den, Mustafa Pehlivanoğlu’na Cengiz Akyıldız’dan, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar 5400’ü aşmış Ülkücü şehitlerimizi ve ebebiyete intikal etmiş dava büyüklerimizi rahmetle anıyorum.

Şehit Bakanımız Gün Sazak’ın dediği gibi: “Bizi öldürebilirler fakat davamızın yürüyüşünü kimse engelleyemez.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.