Site Rengi

DOLAR 32,3107
EURO 35,0595
ALTIN 2.279,50
BIST 8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Çifteler Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleşti

Çifteler Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleşti
02.09.2019
A+
A-

Çifteler 2019 Yılı Yaz Okulu kapanış programı gerçekleştirildi.

Çifteler Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulu kapanış programına; İlçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Kuyucugil, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Mutlu, İlçe Müftüsü Cihan Peker, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ümit Türkan, İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Yaşar Koçay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali İhsan Söker, Ziraat Odası Başkanı Necat Yatır, Çiftelerspor Yöneticisi Cemalettin Şeker, MHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Okul Müdürleri, STK Temsilcileri ile öğrenci velileri katıldı.

Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı: “Bu tür programlar her zaman devam edecektir. Yaz kurslarında amacımız ahlâklı, milli ve manevi değerlere bağlı, vatan sevgisi yüreğinde olan nesiller yetiştirmektir. Çocuklukta temel eğitim en önemli kısımdır, bugün ne öğrenirse öyle gider. Çocuklarınızı bu kurslara yolladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepsinin yolları, bahtları açık olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yaz Okulu yüzme kursu öğrencileri hazırladıkları ay yıldız kareografi ile havuzda görsel bir şölen oluşturdular. Akabinde katkı sağlayan Yaz Okulu eğitmenlerine plaket verilirken, kursu tamamlayan öğrencilere sertifika verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.