Site Rengi

DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Çocuklar Teknoloji ve Bağımlılık Sorununu Resimledi

Çocuklar Teknoloji ve Bağımlılık Sorununu Resimledi
11.11.2019
A+
A-

Özel Ümit Hastaneleri tarafından düzenlenen geleneksel ödüllü resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.
“Teknoloji çözümü, bağımlılık sorunu üretir” konulu yarışmada; teknolojinin doğru kullanımı ve teknoloji bağımlılığının zararlarını öğrenmek adına çocuk ve ebeveynleri bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amaçlandı. Ödül töreni Batıkent Özel Ümit Hastanesi Kafeteryası’nda gerçekleştirildi. Ödül töreninde yarışmaya katılan tüm çocuklara ve öğretmenlerine teşekkür eden Özel Ümit Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler: “Yarışmamıza katılarak hayal dünyalarını bize açan çocuklarımıza, onları cesaretlendiren öğretmenlerine, velilerine, yarışmamıza destek veren okul müdürlerine ve tabi Özel Ümit Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

“Tüm resimler birinci”
Daha sonra söz alan Özel Ümit Hastanesi İdari Direktörü Oktay Tanrıverdi ise şunları söyledi:
“Halkla İlişkiler Müdürümüz Gülay hanıma, bu organizasyonu geleneksel hale getirdiği için teşekkür ediyorum. Her sene çok heyecanla bekliyorum bu yarışmayı, hastane olarak bu resimlerden oluşan bir takvim yapıyoruz ve bu takvimler masamızda durdukça bu güzel eserleri tüm yıl görebiliyoruz. Herkesin eline sağlık, resimlerin tümü birinci bana göre, insanın içi açılıyor ve gurur duyuyor. İnşallah bu öğrenci kardeşlerimiz daha sonra hastanemizde sağlıkçı olarak da yer alırlar, bu da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı olur.”

Dereceye girenler
Resim yarışmasında dereceye giren isimler şöyle: birinci; Zişan Kocaoğlu, ikinci; Doğa Şahin, üçüncü; Özgür Avcı. Mansiyon ödüllerini ise; Aysun Ak, Burcu Kızılin ve Nursena Mut aldı.

Ödüller
Yarışmada dereceye girenlere ise “Birinciye drone, ikinciye robotik eğitim seti, üçüncüye eğitici mikroskop ve teleskop seti, mansiyon ödülü olarak ise dördüncü, beşinci, altıncı yarışmacılara klasik lego set” ödülleri verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.