Site Rengi

DOLAR 32,4942
EURO 34,5714
ALTIN 2.480,80
BIST 9.552,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Herkesin Beklediği Açıklamayı Yaptı: ‘Şehirlerimizde Mevcut Uygulamalar…’

Cumhurbaşkanı Erdoğan Herkesin Beklediği Açıklamayı Yaptı: ‘Şehirlerimizde Mevcut Uygulamalar…’
15.03.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan kontrollü normalleşme sürecine geçilmesinin ardından artarak 15.000’i geçen vaka sayısı ile birlikte kısıtlamaların yeniden gelip gelmeyeceğini merak eden milyonların beklediği açıklamayı yaptı.

3 saat süren Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık. Tedbirlere özellikle uyulmasıyla, ilgili denetimleri daha sıkı şekilde yürüterek süreci yakından takip edeceğiz. Vaka, ağır hasta ve vefat sayılarını belli bir rakamın altına düşürmemiz gerekiyor. Aksi takdirde biz ülke içinde her yeri açsak, dünyayla irtibatımız kesik olacağı için bu bir anlam taşımaz.”dedi.

Yeterli dikkati göstermediğini düşünüyorum
Ayrıca Erdoğan: “Milletimizin yeni normalleşmenin heyecanıyla kurallara riayet konusunda yeterli dikkati gösteremediğini düşünüyorum. Tedbirlere uymamamız halinde yeniden kısıtlamaların, yasakların gelmesinin kaçınılmaz olduğunu hatırlatmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.