Site Rengi

DOLAR 32,3334
EURO 35,1194
ALTIN 2.302,36
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

DP İl Başkanı Özcan’dan ‘Zehir’ Gibi Açıklama

DP İl Başkanı Özcan’dan ‘Zehir’ Gibi Açıklama
08.01.2020
A+
A-

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, Odunpazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şenol Durur ile bugün sonuçlanan davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özcan, o günkü yaptığı açıklamalarının ardında olduğunu ve hukukun şaşmaz iradesine güvendiklerini söyledi.

DP İl başkanı Özcan konuyla ilgili: “ ‘Bebek katili PKK’nın ve belediyelerdeki uzantılarının, burayı özerk belediyeye çevirmesine izin vermeyeceğiz’ sözüme karşılık Şenol Durur tarafından, kendisine hakaret edildiği iddiası İle dava açılmıştır. Bu olayın görülen ilk duruşmasında belli yayın organları hakaret suçundan değil de evrakta sahtecilik ve iftira suçundan yargılama yapıldığına ilişkin yalan-yayın yapmışlardır. Bugün yapılan duruşmada benim ve avukatımın ısrarla Şenol Durur’un pankart asma eylemine ilişkin Ankara’da yapılan yargılamasının dosyasının dosya içerisine alınması ve incelenmesi talep edildi ise de mahkemece bu talep red edilmiş. Dosya getirtilmemiş ve inceleme yapılmamıştır. Dolayısı ile sunduğum evrakın sahte olduğuna mahkemece karar verilmiş de değildir. Tarafıma hakaret suçu gerekçesi ile 7800 TL para cezası verilmiş ve hükmün açıklanması geri bırakılmıştır. Buna karşın aynı yayın organlarınca ‘mahkeme, sunduğu kararın sahte olduğuna karar verdi’ şeklinde yalan yayın yapılmaya başlanmıştır. Mahkeme böyle bir karar vermemiştir. Şenol Durur kendisine hakaret ettiğim gerekçesi ile geçmişini aklamaktan çalışmaya vazgeçmelidir. İlgili yayın organları hakkında da hukuki haklarımı saklı tutuyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.