Site Rengi

DOLAR 32,3770
EURO 35,0164
ALTIN 2.325,59
BIST 9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

“Dünya’da Yeni Ekonomik Düzen, İklim Krizi ve Yenilenebilir Enerjinin Önemi” Dijital Zirve

“Dünya’da Yeni Ekonomik Düzen, İklim Krizi ve Yenilenebilir Enerjinin Önemi” Dijital Zirve
10.05.2021
A+
A-

“Dünya’da Yeni Ekonomik Düzen, İklim Krizi ve Yenilenebilir Enerjinin Önemi” Dijital Zirve

Yenilenebilir enerji alanında pek çok önemli değişimin yaşandığı bir yıl olan 2020 yılı sonrasında, 2021’in ilk üç ayında da ülkemizde yenilenebilir enerjideki gelişmeleri ve yeni yatırımları büyük bir heyecan ile yakından takip ediyoruz. Geleceğimizin belirleyicisi bu önemli konuda değer yaratmak ve farkındalık oluşturmak adına, Yenilenebilir Enerji Araştırmaları Derneği – YENADER olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.

Bu doğrultuda yenilenebilir enerji alanında Dünya’daki son trendler ve gelişmeler ile ülkemizin sahip olduğu potansiyel, fırsatlar ve yapılan çalışmaları ele alacağımız bir yenilenebilir enerji zirvesini gerçekleştiriyoruz.

12 Mayıs Çarşamba günü düzenleyeceğimiz DÜNYA’DA YENİ EKONOMİK DÜZEN, İKLİM KRİZİ ve YENİLENEBİLİR ENERJİNİN ÖNEMİbaşlıklı dijital zirvemizde onur konuşmalarını T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih Dönmez, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Sn. Fatih Birol gerçekleştirecektir.

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı (IRENA) Direktörü Francesco La Camera ve YENADER Dernek Başkanı, OECD Daimi Temsilcisi Büyükelçi Dr. Kerem Alkin’in yanı sıra  uluslararası ve ulusal akademisyenler, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerinin katılacağı zirvede siz değerli basın mensubu dostumuzu da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Program Akışı:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.