Site Rengi

DOLAR 32,3281
EURO 35,0599
ALTIN 2.296,43
BIST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Akar’dan ‘Güvenli Şehir’ Yorumu

Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Akar’dan ‘Güvenli Şehir’ Yorumu
29.01.2021
A+
A-

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Akar, Eskişehir’in dünyanın en güvenli sekizinci şehri olması hasebiyle bir değerlendirmede bulundu.

Akar, sosyal medya hesabında paylaştığı değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi:
“Dünya genelinde yapılan bir araştırma sonucuna göre suç işlenme oranlarına bakılarak güvenli şehirler sıralamasında Eskişehir’imiz Türkiye birincisi ve Dünya sekizincisi olmuş. Bu sonucu iki şekilde değerlendirmek gerekir:

🔹Birincisi bu başarıdan dolayı öncelikle vatandaşlarımıza ve şehrimizin asayişi noktasında görev yapan emniyet ve güvenlik güçlerimize teşekkür etmek gerekiyor.

🔹İkincisi ise son üç yılda gerçekleşen 16791 adli vaka sayısıyla nerdeyse suç mahaline dönüşmüş olan barlar sokağı olmasaydı belkide şehrimiz dünya sıralamasında ilk 3 içerisinde yer alacaktı.

Bu sonuç aklımıza geçtiğimiz günlerde Odunpazarı Belediyesi’nin içkili mekanlar düzenlemesiyle ikinci bir barlar sokağı oluşmasına imkan tanıyacak olan meclis kararını getirdi. Alınan karar sonucunda oluşacak ikinci bir barlar sokağının geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ruh ve beden sağlığına ve şehrimiz adına oluşmuş böylesi güzel bir sonuca zeval getirecek olmasından korkarız.”

0FBEE8C1 3CDD 4302 A528 875456F087AF

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.