Site Rengi

DOLAR 32,3241
EURO 35,1067
ALTIN 2.300,79
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

EOSB Başkanı Küpeli’den ‘10 Kasım’ Mesajı

EOSB Başkanı Küpeli’den ‘10 Kasım’ Mesajı
09.11.2019
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Küpeli mesajında şu ifadeleri kullandı: “Anadolu topraklarından başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi hiç kuşku yoktur ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde başarıya ulaşmıştır. Bu sebepledir ki Ulu Önder Atatürk, dünyada pek çok topluma istisnasız bir örnek olmuştur.

Kurtuluş ve kuruluş yıllarında; karanlıktan aydınlığa geçişin, karışıklıktan düzene ulaşmanın ve bağımlılıktan özgürlüğe varışın her aşamasında onun liderliği ve müdahalesi belirleyici ve tayin edici bir nitelik arz etmiştir. O’nun yüksek erdemi sayesinde Samsun’da atılan ilk adımla esaretin bariyerleri devrilmiş ve Cumhuriyet’in ilanıyla da milletimiz kendi kaderine sahip çıkacak iradeyi göstermiştir.

Atatürk; siyaset adamlığı, askeri kişiliği ve liderlik yeteneğiyle, Türk Milleti’nin önünde çok güzel bir örnektir. Yaptığı yenilikler ile Türk Milletine muasır medeniyetleri hedef göstermiştir. Cumhuriyetimizin 96. yılını iftiharla kutlayan Türkiye, güçlenmeye ve büyümeye devam ederken, bizim yolumuz da  bu amaca ulaşmak için var gücümüzle çalışmak olmalıdır. Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük komutan  ve devlet adamı  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 81’inci yılında sevgi, saygı ve şükranla bir kez daha anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.