Site Rengi

DOLAR 32,5150
EURO 34,8570
ALTIN 2.428,38
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

EOSB ve ETB’den Depremzedelere Destek

EOSB ve ETB’den Depremzedelere Destek
26.01.2020
A+
A-

Elazığ’daki depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Düzenlenen yardım kampanyalarına duyarsız kalmayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Eskişehir Ticaret Borsası birlikte hareket ederek bölgeye bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.

Bölgeye bir kamyon yardım gönderildi

Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına bir destek de Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) ve Eskişehir Ticaret Borsası’ndan (ETB) geldi. EOSB ve ETB bölgeye katalitik soba ve tüpü, kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması ve hijyen malzemelerinden oluşan bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli yaptığı açıklamada: “Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Eskişehir Ticaret Borsası olarak kardeşlerimizin acılarına yardımcı olmak Bölgeye katalitik soba ve tüpü, kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması ve hijyen malzemelerinden oluşan bir kamyon yardım malzemesi gönderdik. Allah bir daha böyle felaketlerle milletimizi karşılaştırmasın” dedi.

ETB Başkanı Ömer Zeydan ise: “Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem çok acı sonuçlar ortaya çıkardı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşanan deprem sonrası ülkemiz seferber oldu. Biz de bu duruma kayıtsız kalamazdık. Eskişehir Organize Sanayi Bölgemiz ile birlikte bölgeye ihtiyaçlar doğrultusunda bir kamyon yardım malzemesi gönderdik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.