Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Es-Es 1 Yıldır Galibiyete Aç

Es-Es 1 Yıldır Galibiyete Aç
01.02.2021
A+
A-

Eskişehirspor yaklaşık 1 senede oynadığı 32 maçta galibiyet elde edemedi.

Anadolu efsanesi olarak bilinen Kırmızı Şimşekler, uzun süredir zor zamanlar geçiriyor. Transfer tahtasını da açtıramayan ve bu sebeple altyapı oyuncularıyla maçlara çıkan Eskişehirspor, en son TFF 1. Ligde 8 Şubat 2020 tarihinde yani 359 gün önce evinde Altınordu’yu 3-0’lık skorla mağlup etti ve bu karşılaşmadan sonra çıktığı 32 resmi karşılaşmadan 23’ünde yenilirken 9’unda da  berabere kaldı.

Eskişehirspor yönetiminin transfer yasağını açma çabalarının sonuçsuz kalması sonrasında son kalan ümitler de tükendi. Bununla beraber transfer tahtasının açılması ile Eskişehirspor’da tekrar oynayacak Erkan Zengin ve altyapıdan yetişme Bilal Ceylan ve daha çok sayıda oyuncu başka takımlara imza attı.

Geçen sezon bir alt lige düşmesi kesinleştikten sonra pandemi koşullarıyla oynanmayan maçlar yüzünden küme düşme olayının bir sezonluk iptal edilmesi ile adeta direkten dönen Eskişehirspor, bu sezon da ligde kalma ümitlerini yitirmiş durumda. Es-Es sevdalıları daha önce yapmış oldukları birçok çalışmayla takıma destek olmaya çalışmışlardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.