Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ‘Diş Hekimleri Günü’ Kutlandı

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ‘Diş Hekimleri Günü’ Kutlandı
22.11.2019
A+
A-

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ‘Diş Hekimleri Günü’ dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Düzenlenen kutlama programında konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan: “Sağlıkta gelinen nokta ile kara düzen çalışmalar bitti. Mahalle arası dişçilikten böylesi kompleks diş hastaneleri ile hizmet verilir hale geldi” dedi.
Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Soner Yılmaz ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Mesleğimiz tıp branşları ile aynı ortak paydada fakat farklı bir yolda ilerlemektedir. Biz mesleğimizi icra ederken hem anatomik uygunluğa hem fonksiyonel işlevselliğe hem de estetik algıya göre çalışırız. Tüm bunları yaparken hasta psikolojisi ile hastanemize başvurmuş hastanın dilinden anlamaya, onunla empati kurmaya ve en önemlisi ‘bir aracı olarak’ ona şifa vermeye çalışırız. Hastanemiz 2010 yılında yeni hizmet binasında 62 ünite ve 65 diş hekimi ile hizmet verirken şu an tamamı nitelikli olarak tanımlanan 94 ünite ve 120 diş hekimi ile hizmet vermektedir. Bu istikrarlı gelişim sizlerin sayesinde devam edecektir.”

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışmalarını içeren slayt sunumu sonrasında diş hekimliğine 25 ve 30 yıldan fazla süre emek veren hekimlere teşekkür belgesi ve plaketleri Milletvekili Harun Karacan, İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Erdinç Özkurt, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Soner Yılmaz ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Barış Hancı tarafından verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.