Site Rengi

DOLAR 32,3439
EURO 35,1429
ALTIN 2.240,63
BIST 8.900,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 10°C
Cts 14°C

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Kırka’daki Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Kırka’daki Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti
09.09.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Seyitgazi ilçesindeki Kırka mahallesindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Dr. Bilge, ziyaretlerinde Aile Sağlığı Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını inceleyerek idarecilerden bilgiler aldı, sağlık personeliyle bir araya gelip istek ve önerilerini de dinledi. İlçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarına da bakan Müdür Bilge, ilçe sağlık kuruluşlarında karşılaştığı hasta ve yakınlarıyla da ilgilenerek almış oldukları sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sorup geçmiş olsun dileklerini iletip şifa diledi. Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Aile Hekimlerine yaptığı ziyarette Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu ile birlikte çıkarmış oldukları ‘’Aile Hekimliğinde Akılcı İlaç Kullanımı’’ isimli kitabı hediye etti.

Müdür Bilge, ziyaretlerin akabinde kısa bir süre önce meydana gelen Yapıldak orman yangını sahasında incelemeler yaptı, çalışanlara kolaylıklar dileyip yaraların en kısa sürede sarılması temennisinde bulunarak, ağaç dikim mevsiminde Sağlık Müdürlüğü olarak Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliğine ve destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Orman teşkilatına ait arazi araçları ile yanan sahanın etrafını ve içini gezen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’ye Eskişehir Orman İşletme Müdür Yardımcısı Remzi Artar yangının çıkışı, seyri ve söndürülmesi ile ilgili bilgi verdi.

Bu ziyarette Doç. Dr. Uğur Bilge’ye Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin, Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Mamur, Toplum Sağlığı Birim Sorumlusu Ömer Gezer eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.