Site Rengi

DOLAR 32,3651
EURO 35,0159
ALTIN 2.325,89
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehir OSB Başkanı Küpeli: ‘Artık Çevreyolu Acilen Yapılmalı Mevcut Yol Trafiği Kaldırmıyor

Eskişehir OSB Başkanı Küpeli: ‘Artık Çevreyolu Acilen Yapılmalı Mevcut Yol Trafiği Kaldırmıyor
28.08.2020
A+
A-

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, bugün çevre yolunda yaşanan kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı dilerken yeni çevre yollarının acilen yapılması gerektiğini vurguladı.

Küpeli, açıklamasında: “Mevcut çevre yolu artık sabah akşam bu sıkışık trafiğin yükünü ve hataları asla kaldırmıyor, sürekli kazalar oluyor ve yaşanıyor. Yıllardır tüm yetkililere dile getirdiğimiz kuzey ve güney çevre yollarının acilen yapılmasının ne kadar önemli olduğunu bu kaza bir kere daha gösterdi. Artık gereken yapılsın” ifadelerinde bulundu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan bir fabrikaya personel taşıyan servis otobüsünün çevre yolunda kaza yapmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Küpeli: “Bugün güne çok acı bir haberle uyandık. Eskişehir Organize Sanayi Bölgemizde üretim yapan bir fabrikaya personel taşıyan servis otobüsü Eskişehir-Ankara Karayolu otogar yakınında kontrolden çıkarak yol kenarındaki yönlendirme panosuna çarpıp devrildi. Kazada, 2 kardeşimiz hayatını kaybederken, 12 kardeşimiz ise yaralandı. Bu haber bizleri derinden üzdü. Elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Kazada yaralanan kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Mevcut çevre yolunun artık trafiği kaldırmadığını aktaran Küpeli: “Mevcut çevre yolu artık sabah akşam bu sıkışık trafiğin yükünü ve hataları asla kaldırmıyor, sürekli kazalar oluyor. Bugün yaşanan bu elim kaza bize çevre yolunun Eskişehir Sanayisine yetmediğini bir kez daha hatırlattı. Yıllardır dile getirdiğimiz kuzey ve güney çevre yollarının ne kadar zaruri olduğunu gösterdi. Artık gereken yapılsın. Bir kez daha bu elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerime acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.