Site Rengi

DOLAR 32,5991
EURO 34,7956
ALTIN 2.409,60
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Eskişehir Simidine Zam

Eskişehir Simidine Zam
24.10.2020
A+
A-

1 lira 50 kuruşa satılan simide 25 kuruşluk zam yapılması için Eskişehir Lokantacılar Odası tarafından Fiyat Tespit Komisyonuna yapılan başvuru sonuçlandı.

Önümüzdeki 15 günü içeren askı sürecinde herhangi bir itiraz olmaması durumunda fiyat zammı işlenecek ve Eskişehir’de artık simitler 1 lira 75 kuruştan satılacak. Konu ile ilgili Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen: “Yaklaşık 2 ay önce simide 25 kuruşluk zam ile ilgili başvurumuz bugün olumlu sonuçlandı. Öncelikle simitçilere hayırlı olsun diyelim. Fiyat Tespit Komisyonunun onaylamasıyla birlikte Eskişehir’de simitler artık 1 lira 75 liraya satılacak. Ancak bunun uygulanması için 15 günlük bir askı süreci var. Her hangi bir resmi kurum bu konuda itiraz yapmazsa, zamlar 15 gün sonra piyasaya yansıyacak. Getirilen bu değişikliğe aslında zam demek yerine fiyat güncellenmesi demek daha doğrudur. Çünkü meydana gelen yüksek harcamalar nedeniyle fiyattaki bu değişim kaçınmazdı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.