Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,7183
ALTIN 2.494,01
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehir’de Bayram Telaşı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de bayram öncesi kuaför ve berberlerde yoğunluk yaşanıyor.
Vatandaşların bazıları bayrama az bir zaman kala alışverişlerini ve tatlı hazırlıklarını yaparken, kimileri de kişisel bakımlarını yaptırmayı ihmal etmiyor. İnsanların sabırsızlıkla beklediği Ramazan Bayramı öncesinde erkekler saç ve sakal bakımına yaptırıken, kadınlar da saç bakım ve boya, manikür ve pedikür yaptırıyor. Bayrama yaklaşırken yoğunluk yaşayan kuaför ve berberler, müşterilerini bayrama en iyi şekilde hazırlamak için gece gündüz çalışıyor.
Eskişehir’de kadınlara hizmet veren Selda Bal: “Her bayram olduğu gibi yine yoğunuz. Çünkü insanlar bayrama ve tatile daha bakımlı girmek istiyorlar. Hem yazın hem bayramın gelmesiyle beraber saçlar ön plana çıktı. Daha çok hizmetlerimiz saç boyama, röfle, ombre üzerine oluyor” dedi. 
Hazırlıklarını son güne bırakan müşteriler sebebiyle en yoğun günlerinin Arefe günü olduğunu ifade eden Bal, Ramazan'da yavaşlayan işlerinin bayramın gelmesiyle iyiye gittiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.