Site Rengi

DOLAR 32,5258
EURO 34,7745
ALTIN 2.493,08
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Eskişehir’de Gündemin Ötesi de Biziz!

15.08.2019
A+
A-

Haber Ötesi internet haber gazetesi olarak; 22 Kasım Perşembe ve 23 Kasım Cuma günü yani iki gün üst üste Burhan Sakallı'nın AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu yazmıştık. Haberleri sisteme girdiğimizde farklı isimlerdeki haber ajansları kahvehâne müdâvimleri gibi atışmavârî paylaşımlar yaptıklarını, sanki olmayan bir şeyi söylüyormuşuz gibi takipçileri arasında ajansımıza atıfta bulunarak güldürü yapmaya kalkıştığını gördük. Evvelen şunu belirtmeliyiz ki: biz işimizi yapıyoruz. Herkesin kendine göre kaynakları, duyumları olabilir. Biz de duyumlarımıza ve duyumlarımızın kaynaklarının sağlamlığına güvendik ve perşembe günü 'Burhan Sakallı aday. Cumartesi günü açıklanacak' dedik. Lâkin sonra 'ittifâk kararından ötürü ertelendi, salı günü açıklanacak' dedik. Bu iddiâmızın ardında da durduk. Sonra baktık ki; ismini veremeyeceğimiz haber ajanslarının sahipleri, 'Eskişehir'de ötesi yok, biz varız' diyerek; alayvâri paylaşımlar yaptı. Okuduk ve güldük, geçtik. Sanal âlemlerde ergen gençlerin 'birbirine göndermede bulunması' gözüyle bakarak, gündemin de ötesinin de 'resmî' olarak göstereceğimiz günü bekledik.

 

Ve bugün tarihler 27 Kasım Salı'yı gösteriyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Burhan Sakallı'yı gösterdi.

 

BİZ DEMİŞTİK!

'Biz demiştik' demek; belki etik olmaz ama kişisel hesaplarından ajansımızın adı yarım yamalak verilerek takipçileri ile bir emekli lokali matinesi oluşturan zât-ı muhteremlerinkinden daha etik olacağına dâir şüphemiz yoktur! Biz bir aşık atışmasında, bir yağlı güreş meydanında değiliz. Eskişehir gibi gündemi sürekli değişen bir şehirde sadece işimizi yapmak istiyoruz. Bunu da sadece “habercilik ilkeleri” ile yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz günlerdeki açıklamamız da işimizin bir parçasıydı sadece. Kimseye dokunmak, kimseyi cûşa getirmek, harekete geçirmek yâhût birilerinden kendimize rakip çıkarmak gibi bir amacımız, gâyemiz yoktur. Herkesin, kendi işinde iyi olduğunu düşünürüz.

 

Açıklanan ve açıklanacak adayların şehrimizde ve ülkemizde hayırlara vesîle olmasını diler, câmiadaki tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.