Site Rengi

DOLAR 32,5882
EURO 34,7786
ALTIN 2.505,69
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Eskişehirli Genel Başkan TBMM’de Hitap Etti

Eskişehirli Genel Başkan TBMM’de Hitap Etti
24.04.2021
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Türkiye Büyük Millet Meclisi nin 101. kuruluş yıldönümünde Meclis bir konuşma gerçekleştirdi. Eskişehirli Genel Başkan Destici konuşmasında su ifadeleri kullandı. Herkes bilsin duysun ve işitsin ki Türk tarihi kadim ve uzun bir tarihtir. Hun’da bizimdir Göktürk’te bizimdir, Uygur da bizim Selçuklu da bizimdir Osmanlı’da bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti Devletide bizimdir.

Yine herkes duysun ve bilsin ki, kurtuluş savaşını kazanan ve Türkiye Cumhuriyetini kuran irade aklını beynini ve ruhunu mao’ya teslim etmiş olanlar değil, Türklük gurur ve şuuruna islam ahlak ve faziletine sahip olan kişilerdir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.